ΝΕΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

01/03/2019ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ "ATTICA BANK INNOVATION DAYS"
Η διημερίδα "ATTICA BANK INNOVATION DAYS" διοργανώνεται από την Attica Bank σε συνεργασία με το Κέντρο Στήριξης Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας (ACEin) και θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 15 και το Σάββατο 16 Μαρτίου στους χώρους του Κέντρου ACEin στην οδό Κεφαλληνίας 46, 2ος όροφος.
 
Η διημερίδα απευθύνεται σε απόφοιτους ή φοιτητές μεταπτυχιακού επιπέδου πληροφορικής και συναφών αντικειμένων, οι οποίοι ενδιαφέρονται να γνωρίσουν και να ασχοληθούν με τον κλάδο της σύγχρονης τραπεζικής.
 
 
Με τη συμμετοχή τους στη διημερίδα:
 
#1 Θα παρακολουθήσουν ομιλίες από ειδικούς σε θέματα καινοτομίας, ψηφιακών τεχνολογιών και σύγχρονης τραπεζικής
#2 Θα συμμετέχουν σε βιωματικά εργαστήρια παραγωγής καινοτόμων ιδεών
#3 Θα σχεδιάσουν καινοτόμες τραπεζικές υπηρεσίες
#4 Θα έρθουν σε επαφή με τραπεζικά στελέχη για συμβουλευτική και ανάπτυξη ικανοτήτων
 
Η συμμετοχή είναι δωρεάν με απαραίτητη την προεγγραφή στο σύνδεσμο https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc1pXpUwx7L93JV175_i9EblhXa3U2VrtR3655tYV5szH5_mA/viewform .
 

Οι συμμετέχοντες στη δράση θα επιλεγούν μετά από διαδικασία αξιολόγησης, ενώ όσοι παρακολουθήσουν με επιτυχία και τις δύο μέρες θα λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
 
Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Κέντρο ACEin στο τηλέφωνο 210 8203827 ή στο e-mail acein@aueb.gr.